1. Sunt la prima comanda. Cum comand ?
Este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati produsele de care aveti nevoie, apoi ni le trimiteti pe mail pentru calculul detaliat. In cel mai scurt timp veti primi de la noi un raspuns privind pretul total, cat si modalitatea de plata.

2. Pot comanda si de pe alte site-uri decat cele afisate ?
In principiu, putem comanda de pe orice site din UK chiar daca nu se afla pe lista noastra, dar doar cu plata in avans. Din pacate, nu putem garanta timpul de livrare, nici originalitatea produselor.

3. Cum aleg marimea potrivita pentru mine ?
Fiecare site are un “size guide” pe care il puteti consulta. De asemenea, puteti apela la experienta noastra, suntem aici pentru a va oferi consultanta in alegerea produselor si marimilor.

4. De ce trebuie sa platesc avans ?
Pentru a evita situatiile neplacute, se percepe un avans pentru orice comanda. In acest fel, atat dumneavostra cat si noi avem siguranta unei colaborari fara probleme.

5. Ce se intampla daca nu primesc produsul/produsele comandate ?
Echipa MIXITUP asigura toate produsele astfel incat, in situatia in care din diferite motive ce nu tin de noi, produsul/produsele comandate de dvs. nu pot fi livrate, va este restituita suma achitata in totalitate.

6. In cat timp primesc produsele comandate ?
Majoritatea comenzilor ajung la noi in 8-9 zile, iar unele site-uri ( h&m, forever21, mandm ) pot dura pana la 2-3 saptamani. In momentul plasarii comenzi, noi va vom informa asupra termenului de livrare.
* OBS!!! Uneori, in perioada sarbatorilor, pot aparea intarzieri datorita numarului mare de comenzi. Ne asumam responsabilitatea de a va anunta in timp util asupra oricarei modificari in ceea ce priveste timpul de livrare.

7. De ce trebuie sa platesc si costuri de transport si costuri de livrare ?
Costurile de transport reprezinta cheltuielile pentru transportul UK – ROMANIA, iar costurile de livrare reprezinta costurile cu livrarea produselor pe teritoriul Romaniei. Retineti, pentru Bucuresti costul de livrare este 0.

8. Cum decurge comanda efectiva ?
Comanda este in fiecare JOI si VINERI ( verificati site-urile si zilele de comanda ), in jurul pranzului. Se iau in considerare doar comenzile care au avansul achitat si confirmat. Procesarea si confirmarea comenzii poate dura intre 24-48 de ore, dupa acest termen se stie exact care produse vor fi livrate. Daca se constata probleme legate de disponibilitatea unor produse, clientii vor fi anuntati imediat pe mail. Clientii ale caror produse au fost expediate vor fi contactati in momentul in care produsele ajung in Romania.

9. Mi-am comandat marimea gresita. Pot returna produsul ?
Toate site-urile accepta returnarea produselor cumparate, indiferent de motiv. Totusi, este datoria clientului sa suporte taxele de retur aferente ( in jur de 50-100 RON ). Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati si vom incerca sa gasim cea mai buna solutie.

10. Cum pot sa va contactez ?
Ne puteti contacta fie folosind formularul de contact, fie pe pagina de Facebook,

sau la numarul de telefon :

0728 06 88 82.

Pe messenger ne puteti contacta la id-ul COMENZIANGLIA