MIXITUP.RO va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.mixitup.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, comanda sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.
MIXITUP.RO NU COMERCIALIZEAZA IN MOD DIRECT PRODUSELE NICI UNUI MAGAZIN ONLINE, numit in continuare VANZATOR. MIXITUP.RO reprezinta o comunitate online de cumparatori si asigura comanda si livrarea produselor vanzatorului pe teritoriul Romaniei. Prin acceptarea si asumarea Termenilor si Conditiilor, cumparatorul, numit in continuare CLIENT, deleaga MIXITUP.RO sa ii reprezinte interesele in relatia comerciala cu vanzatorul. Relatia comerciala include si acceptarea termenilor si conditiilor specifice acestuia si este guvernata de legislatia statului de unde se face achizitia. MIXITUP.RO isi asuma responsabilitatea de a comunica cu vanzatorul exclusiv in favoarea clientului.

DESPRE COMANDA:
Comenzile de pe toate site-urile din UK se efectuaza in fiecare zi de JOI si VINERI ( ele vor fi anuntate exact in fiecare saptamana ).
Pentru a creste operativitatea si a asigura pentru toti cumparatorii tratament egal, conditii optime pentru comanda, si timp suficient pentru finalizarea comenzilor, preluarea comenzilor pentru saptamana respectiva se face pana cel tarziu la ora 13 din ziua comenzii. Comenzile primite ulterior se iau in considerare pentru comanda urmatoare.
O comanda se considera finalizata in momentul efectuarii platii. Platile trebuie efectuata pana cel tarziu ora 13 in ziua comenzii.
Daca persoana care efectuaza plata difera de titularul comenzii, comanda trebuie confirmata printr-una din urmatoarele 2 metode:
– printr-un sms de confirmare care sa contina: SUMA DEPUSA, NUMELE TITULARULUI COMENZII, NUMELE PERSOANEI CARE A EFECTUAT PLATA
sau
– CHITANTA SCANATA pe adresa de email contact@mixitup.ro
Confirmarea platii prin una din cele 2 metode este absolut necesara pentru o facila si rapida verificare a platilor in sistem si identificarea comenzilor aferente acestor plati.
ATENTIE!! Comenzile a caror plata nu a fost confirmata nu se vor considera valide si va cadea in sarcina clientului sa contacteze in cel mai scurt timp MIXITUP pentru clarificarea situatiei si recuperearea sold-ului.
Comanda efectiva este in fiecare zi de JOI SI VINERI dupa validarea comenzilor din saptamana respectiva. Pe comanda vor intra doar comenzile validate (produsele care exista pe stoc-ul vanzatorului in acel moment si plata a fost confirmata).
In situatia in care unul sau mai multe produse isi schimba in acest interval de timp disponibilitatea pe stoc, clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de catre operatorii MIXITUP pentru clarificarea situatiei.
Dupa efectuarea comenzii efective, vanzatorul, conform procedurilor proprii, isi rezerva un interval de 24-48 ore pentru procesarea comenzilor spre expeditie. !!ATENTIE!!: in acest interval de timp exista posibilitatea modificarii disponibilitatii anumitor produse pe stoc.

DESPRE COMUNICARE:
Comunicarea cu Clientul se face prioritar prin intermediul email-ului fiind vorba de comenzi online. Majoritatea informatiilor referitoare la comenzi sunt disponibile pe site in sectiunile dedicate (sectiunea INFORMATII UTILE).

TELEFON:
Puteti sa ne contactati si la nr de telefon  0728 06 88 82 in intervalul orar 10:00-20:00 de LUNI pana SAMBATA.

DESPRE LIVRARE:
Produsele ajung in Romania in 8-12 zile de la data comenzii efective, dupa care va sunt livrate la adresa specificata in comanda prin POSTA ROMANA (timp aproximativ de livrare 3-5 zile) sau la solicitarea d-voastra prin Curierat Rapid ( caz in care costurile de livrare se achita direct la curier )
* ATENTIE!!: pot interveni anumite intarzieri neprevazute, independent de vointa noastra, datorate operatorilor de transport care asigura shippingul produselor din UK in Romania. In cazul unei astfel de situatii ne asumam responsabilitatea de a va anunta in timp util despre posibile intarzieri aparute cat si despre natura lor.
MIXITUP asigura toate produsele astfel incat, in situatia in care din diferite motive independente de vointa noastra, produsul/produsele comandate de d-voastra nu va pot fi livrare, va este restituita suma achitata in totalitate (incluzand costurile de transport), urmand ca prejudiciul sa fie recuperat ulterior de catre MIXITUP prin modalitatile legale existente.