Termeni și condiții

1. Dreptul de copyright

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site, este detinut de PRODAL 94 SRL. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre PRODAL 94 SRL.

Toate drepturile sunt rezervate PRODAL 94 SRL.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea PRODAL 94 SRL sau a afiliatilor sai.

PRODAL 94 SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a PRODAL 94 SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea PRODAL 94 SRL nu isi asuma si nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

PRODAL 94 SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. PRODAL 94 SRL nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul https://mixitup.ro conform acestor „Termeni si Conditii”, cu exceptia partenerilor PRODAL 94 care prelucreaza date in numele acestuia.
Mai multe informații cu privire la modalitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal in contextul utilizarii acestui Site sunt disponibile la sectiunea https://mixitup.ro/politica-confidentialitate/.

3. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
  • In caz de nerespectare a acestor conditii, PRODAL 94 SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

4. Modificari ale Termeni & Conditii

„Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si PRODAL 94 SRL in privinta utilizarii site-ului https://mixitup.ro .

PRODAL 94 SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, cu  anuntarea sau acceptarea prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@stalinskaya.ro.